MGA L.O.L. Surprise! OMG Movie Magic Velká ségra SPIRIT QUEEN

Kód: 577928
Neohodnoceno
Značka: MGA
999 Kč
Skladem

+ 25 překvapení

Detailní informace

Detailní popis produktu

MGA L.O.L. Surprise! OMG Movie Magic Velká ségra SPIRIT QUEEN – 25 Úžasných Překvapení!

Popis produktu:

Vstupte do kouzelného světa módy a filmů s panenkou L.O.L. Surprise! OMG Movie Magic Spirit Queen! Tato série obsahuje 25 překvapení včetně nádherné módní panenky Spirit Queen s dokonalými rysy obličeje, stylovanými vlasy a jedinečnými 3D brýlemi, které odhalí další skrytá tajemství. Připravte se na filmovou zábavu plnou magie a módních kreací!

Filmová scéna a hrací sada:
Každá panenka Movie Magic přichází s vlastní unikátní filmovou scénou, kterou můžete přehrávat. Nasbírejte všechny čtyři panenky a složte kompletní scénář k příběhu! Balení se promění v opakovaně použitelnou hrací kulisu, která ještě více obohatí herní zážitek.

Co všechno najdete v balení:
Panenka Spirit Queen je připravena na velkou show s dvěma oblečky, stylovými botami, doplňky, filmovým skriptem, 3D brýlemi, nálepkou a dalšími skvělými kousky. Navíc obsahuje i kartáč na vlasy, věšák na šaty, stojan na panenku a praktický sáček na šaty.

Sbírejte celou CREW:
Ve filmové sérii L.O.L. Surprise! Movie Magic OMG jsou k dispozici čtyři sběratelské panenky: Gamma Babe, Miss Direct, Starlette a Spirit Queen. Každá z nich zastupuje jiný filmový žánr, takže když nasbíráte celou kolekci, vytvoříte ten nejlepší film, jaký kdy vesmír viděl!

Ideální dárek:
Panenka Spirit Queen je plně pohyblivá, má dvě jedinečné módní kreace a přináší spoustu herních možností. Perfektní jako dárek k narozeninám či jakékoliv zvláštní příležitosti pro děti od 4 let.

Klíčové vlastnosti:

  • 25 překvapení
  • Unikátní filmová scéna a skript pro kreativní hraní
  • 2 divoké outfity a stylové doplňky
  • Sbírejte všechny 4 panenky a vytvořte kompletní filmový příběh
  • Opakovaně použitelná hrací sada z balení
  • Vhodné pro děti od 4 let

Perfektní pro fanoušky módy, filmu a sběratelství. Získejte svou panenku Spirit Queen a připojte se k velkolepé show s L.O.L. Surprise! Movie Magic!

Klíčová slova: L.O.L. Surprise, OMG Movie Magic, Spirit Queen, módní panenka, sběratelská panenka, 25 překvapení, dětské hračky, kreativní hračka, dívčí hračka, panenka s doplňky.

Doplňkové parametry

Kategorie: L.O.L. SURPRISE
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: